Gott Nytt År 2013
Tack för 2012. Året som denna blogg startade. Låt oss hålla tummarna för att 2013 kommer att bli ett bra blogg-år där kunskapen om nyttoaspekterna med mjölksyrade grönsaker sprider sig stort!
Samtidigt vill jag passa på och berätta att den nya metoden att syra måste anses mycket lyckad. Alla burkarna blev bra med avseende på syrningen men vissa blev godare än andra.
Den lilla burken med norialgen var den mest lyckade. Riktigt god. Det kommer jag att göra om. Också burken med ingefäran blev bra. De övriga blev OK. Inte mer. Faktum är att det var lite rörigt och jag hade missat att köpa hem tillräckligt med kryddor. Samtidigt får jag erkänna att det är kul att smaka på en "ren" sats utan krångel med kryddor. Det gav en tydlig och pikant syrlig smak. Jag kan tänka mig att det kräver lite träning innan många kan vänja sig vid smaken. Därför har här serverats varierande dressingar när dessa satser dukats fram.
Fast sammanfattningsvis så är jag helnöjd med experimentet!
God Fortsättning på det nya året, med experimentella syrningar & med bloggandet!
SvaraRaderaVi ses :)